newest

Teoman - Nevrozumun zindanı

  lyrics: [Bölüm 1] "Hey, kim var orda?" diye bağırdı adam Ben çiçekleri koklarken "Kimsin sen?" dedi Dedim "Kimim? Ah, bi' bilsem" Cılız sesler içinde hiçbi' şey Düşmüyo' gerçeğin payına Zaten gerçekten bana ne? Keşke hakikati bilsem Kötü bi' şey olacak Eli kulağında Umutsuzluk her yanımda Bastım kanıma Xanax, Prozac, Zyprexa [Nakarat] Türbülansta huzursuzum İhtiyacım var bir vedaya Bi' ayağım hep delilikte Öbür ayağım akılda Nevrozumun zindanlarında Nevrozumun zindanlarında [Bölüm 2] Kelimeler varyetesi Konuşuyoruz hepimiz boşa Suscam artık, hayatın bağırtısına Titriyodu gözbebeklerim Gittim kumsala, kan işiyodu dеniz Boğulmuş balıklar kendi kusmuklarında Ben de boğuldum sigara dumanına Açıldı mеsafe beynimle aramda Boş verdim dünyaya Hep kasa kazanıyodu sonunda You might also like MONTANA Ati242 GAZ PEDAL Lvbel C5, Arem Ozguc & Arman Aydın Yakalarsan Cakal [Nakarat] Türbülansta huzursuzum İhtiyacım var bir vedaya Bi' ayağım h

Söz müzik teoman albümü hakkında

teomanın şarkılarını başka şarkıcıların okuduğu (ingilizcesi tribute) yakın zamanda çıkmış albüm. albümü dinledim ve kişisel kanaatim tributeten çok jübile gibi olmuş. yada teomanın o kadar tvde magazinde çıkan olayları gibi olumsuz durumlara rağmen para kazanması için yapımcı tarafından yapılmış bir kıyak gibi duruyor. neden kıyak gibi dememin sebebi ise teoman pop müziğe yakında olsa rock müzik yapıyor ve bu albümde rashit, hayko cepkin, Harun Tekin'in dışındaki sanatçıların hepsi pop müzik sanatçısı ve şarkıları tamamen pop yapmışlar.
şarkılar hakkında ise söyleyebileceğim yaşar rüzgar gülünü her zamanki gibi başarılı yorumlamış benim beğendiğim bir diğer şarkı ise hayko cepkinin yorumladığı gökdelenler diğer yapılan şarkıları kendi zevkime uygun bulmadım  o şarkıları teomanın yorumunu dinlemekle yetineceğim albümün içeriğini merak edenler için albümdeki şarkılar:
45808697420610876
1. Paramparça / Sezen Aksu
2. Gönül Çelen / Yalın
3. Kim? / Candan Erçetin
4. Rüzgar Gülü / Yaşar
5. İstanbul'da Sonbahar / Nil Karaibrahimgil
6. Süpriz / Emre Aydın
7. Senden Önce Senden Sonra / İzel
8. Güzel Bir Gün / Mirkelam
9. Duş / İrem Candar
10. İki Çocuk / Yavuz Bingöl
11. Bugün / Kreş
12. İstasyon İnsanları / Harun Tekin
13. Kişisel Bir Şey / Rashit
14. Gökdelenler / Hayko Cepkin

Comments