newest

Teoman - Nevrozumun zindanı

  lyrics: [Bölüm 1] "Hey, kim var orda?" diye bağırdı adam Ben çiçekleri koklarken "Kimsin sen?" dedi Dedim "Kimim? Ah, bi' bilsem" Cılız sesler içinde hiçbi' şey Düşmüyo' gerçeğin payına Zaten gerçekten bana ne? Keşke hakikati bilsem Kötü bi' şey olacak Eli kulağında Umutsuzluk her yanımda Bastım kanıma Xanax, Prozac, Zyprexa [Nakarat] Türbülansta huzursuzum İhtiyacım var bir vedaya Bi' ayağım hep delilikte Öbür ayağım akılda Nevrozumun zindanlarında Nevrozumun zindanlarında [Bölüm 2] Kelimeler varyetesi Konuşuyoruz hepimiz boşa Suscam artık, hayatın bağırtısına Titriyodu gözbebeklerim Gittim kumsala, kan işiyodu dеniz Boğulmuş balıklar kendi kusmuklarında Ben de boğuldum sigara dumanına Açıldı mеsafe beynimle aramda Boş verdim dünyaya Hep kasa kazanıyodu sonunda You might also like MONTANA Ati242 GAZ PEDAL Lvbel C5, Arem Ozguc & Arman Aydın Yakalarsan Cakal [Nakarat] Türbülansta huzursuzum İhtiyacım var bir vedaya Bi' ayağım h

Sınır tanımayan programlar...

Jdownloader yakın zamanda sınırsız internete geçtim ve her sınırısız internet kullanıcısı gibi web kazanından kepçe kepçe film,müzik indirmeye başladım. derken daha önce efsanesini duyduğum fakat kullanmadığım iki programla karşılaştım bunlardan bir tanesi Jdownloader(http://jdownloader.org) kendisi rapidshareden indirmeye başladığınız dosyları listesine alıyor, kaldırılıp kaldırılmadığını kontrol ediyor indirmeye başlıyor, diğer part a geçerken modeme reset atıyor ve bunların hepsini otomatik olarak yapabiliyor ve sayesinde rapid v.b bir sürü siteyi sonuna kadar ücretsiz bir kullanıcı olarak kullanabiliyorsunuz. torrente sürünme hızıyla yaptığınız downloadlar rapid hızında elinize geçiyor.

ultrasurfikinci bahsedeceğim sınırsız program ise ultrasurf(http://www.ultrareach.com) bu program ise bana en çok justin.tv izlemekte ve uzun zamandır unuttuğum last.fm radyo keyfini 30 parça dinleme sınırına takılmadan dinlememe yardımcı oldu. kısaca anlatacak olursam bu programı çalıştırıyorsunuz ve açılan internet explorer sayfasnıdan(firefox içinde eklentisi mevcut) last.fm yada justin.tv de izlenmek istenen kanalın adresine giriyoruz bu kadar başka birşeye ihtiyacı yok. aslında program üzerinden proxy kullanıyoruz kısaca yaptığı bu.

Comments