newest

Teoman - Nevrozumun zindanı

  lyrics: [Bölüm 1] "Hey, kim var orda?" diye bağırdı adam Ben çiçekleri koklarken "Kimsin sen?" dedi Dedim "Kimim? Ah, bi' bilsem" Cılız sesler içinde hiçbi' şey Düşmüyo' gerçeğin payına Zaten gerçekten bana ne? Keşke hakikati bilsem Kötü bi' şey olacak Eli kulağında Umutsuzluk her yanımda Bastım kanıma Xanax, Prozac, Zyprexa [Nakarat] Türbülansta huzursuzum İhtiyacım var bir vedaya Bi' ayağım hep delilikte Öbür ayağım akılda Nevrozumun zindanlarında Nevrozumun zindanlarında [Bölüm 2] Kelimeler varyetesi Konuşuyoruz hepimiz boşa Suscam artık, hayatın bağırtısına Titriyodu gözbebeklerim Gittim kumsala, kan işiyodu dеniz Boğulmuş balıklar kendi kusmuklarında Ben de boğuldum sigara dumanına Açıldı mеsafe beynimle aramda Boş verdim dünyaya Hep kasa kazanıyodu sonunda You might also like MONTANA Ati242 GAZ PEDAL Lvbel C5, Arem Ozguc & Arman Aydın Yakalarsan Cakal [Nakarat] Türbülansta huzursuzum İhtiyacım var bir vedaya Bi' ayağım h

Sparks

imagegece yatağa yattığımda uykuya dalana kadar aklıma gelen düşünceleri unutmak yada keşke not alsam bir yere diye düşünürken boşver gitsin uyu yarın sabah hatırlarsın demekten bıktım belki herkese aynı şeyler oluyodur. eskiden bi söz duymuştum insanın aklı ya kaçarken yada s.çarken geliyomuş benimkide uykuya dalmadan önce geliyor belki çok insana böyle oluyodur. neyse biraz daha düşüneyim ben düşün düşün….

düşünce kıvılcımlarına gelsin(dandik radyo di ceyi gibi hissettim kendimi ama güzel şarkı) şarkıya sesini veren her norveçli dişi gibi güzel olan Anneli Drecker dir efenim merak edilirse, Albümde röyksopp un ilk albümü Melody A.M (2001)

röyksopp – sparks

not: 100 kişiyle yaptığımız araştırmada bu şarkıyı beğenen aynı albümden Remind Me’ yide beğenmektedir.

ayrıca grooveshark sen bu alemin kralısın diyerek bu yazıyı bitirmek istiyorum.

Comments